Kalimah Terindah

JUNDULLAH

Bilangan Yang Singgah

About Me

Tentera Al-Mahdi
Menegakkkan Deen Jadi Idaman , Menghancurkan Democracy Jadi Sasaran , Mengembalikan Khalifah Jadi Tujuan
View my complete profile
Sunday, December 6, 2009

APA PERANAN "MAJLIS SYURA" PAS

Satu perkara yang pelik untuk difikirkan. Bagaimana seorang yang dikatakan "ulama" boleh menerima nasihat yang tidak betul. Sudah salah dia nak salahkan orang lain pulak.

Nik Aziz .... kau telah membuat kepala umat islam pening dengan kelakuan engkau yang entah apa². Kau cuba nak tonjolkan imej islamic tetapi dalam masa sama engkau menunjukkan imej seorang munafiq.

Orang kampung yang bodoh sure adalah pengikut setia kau.

Jadi persoalannya .. apakah fungsi yg dikatakan majlis syura dalam pas ? adakah hanya untuk melantik president n "mursyidul am"?

Bukan ke majlis syura ini di anggotai oleh orang yg ahli dalam bidangnya ? kenapa perlu ada nasihat yg salah ? Kenapa Nik Aziz perlu terima yg salah ?

Orang kampung yang bodoh sure adalah pengikut setia kau.

Gambar kau menadah tangan digantung² bagaikan kau ini sebaik manusia dan tidak pernah buat salah walaupun jelas kepada org yg engkau ini pembuat kesalahan yg besar.

Orang kampung yang bodoh sure adalah pengikut setia kau.

Hanya mereka² ini sahajalah yg akan menerima ceramah kau. Kau jangan pernah mencampuri politik kufar dajjal dengan islam. Ia mcm air dan minyak , walaupun nampak bersama takkan pernah bersatu. Kau takkan dapat untuk mengusai politik islam kerana ia hanya ada pada Rasulullah. Akhlak yg mulia ditonjolkan nabi kepada umatnya inilah politiknya agar orang tahu bahawasanya islam itu indah, seindah akhlaknya .

Orang kampung yang bodoh sure adalah pengikut setia kau!!!!!!!!!!

1 comments:

tokpakir said...

Salam,

Guano punoh gitu mo lalu TokGuru Pula Melako ning.

Buleh beghobat lagi ko ?

Salam
TokPakirKD